0900 Taxiservice, snel en betrouwbaar

Taxiservice

0900 Taxiservice is 24 uur per dag bereikbaar voor ritten in en rondom Amsterdam. Om direct een taxi aan te vragen kunt u bellen met 0900 – 829 47 37. Onze chauffeurs bieden optimale service en rijden u comfortabel naar uw eindbestemming toe. Naast een uitstekende service bieden wij ook helderheid over de prijzen. De tarieven die wij hanteren zijn vooraf bepaald waardoor u vooraf weet wat de kosten van de rit zijn. Onze tarieven worden per taxi berekend en niet per persoon.

Stel u heeft een vroege afspraak waar u zich nog moet voor bereiden. 0900 Taxiservice is de taxiservice waar u op kunt rekenen. Één telefoontje en u bent verzekerd dat u op tijd komt. Ook wanneer u om 6 uur ’s ochtends moet vertrekken. Ook voor zakelijke afspraken kunt u rekenen op de professionele en betrouwbare taxiservice van 0900 Taxiservice.

Wanneer u regelmatig met de taxi reist, is het vervelend om na elke rit af te rekenen. U kunt bij ons een vaste rekening openen. U betaalt alle ritten dan aan het eind van de maand in één keer. Op deze manier kunt u te allen tijde een beroep op ons doen. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld bij vrienden op bezoek bent en toch een wijntje of andere borrel gaat drinken.

contact

Voor meer informatie over onze reguliere diensten en ons zorgvervoer kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0900 – 829 47 37 (9 cent p/m). U kunt ook ons contactformulier invullen.