Een comfortabele rit

0900 Taxiservice, voor optimale service

Wij willen ons als taxiservice onderscheiden door u comfortabel en zorgeloos naar uw bestemming te vervoeren. Hiervoor hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld. Ten eerste hebben wij goed opgeleide en professionele taxichauffeurs in dienst die ruime ervaring hebben met taxiritten in Amsterdam. Op deze wijze zijn al onze chauffeurs bekend met de knelpunten en drukke momenten in het verkeer. Daarnaast kennen onze chauffeurs Schiphol van binnen en buiten en kunnen ze u bij de juiste gate afzetten. Al onze medewerkers spreken vloeiend Engels en Nederlands. Dus ook voor het vervoeren van uw binnenlandse en buitenlandse zakenrelaties bent u bij 0900 Taxiservice aan het juiste adres.

Ten tweede geven wij helderheid over onze prijzen. Zo hebben wij bijvoorbeeld vaste tarieven voor ritten vanuit Amsterdam naar Schiphol. En kunt u vooraf de rit altijd op een prijsopgave vragen. Dit creëert duidelijkheid en voorkomt verwarring. Tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor zorgvervoer. Deze hebben wij in samenwerking een aantal zorgverzekeraars opgezet. Zodoende kunnen patiënten of mensen met fysiek ongemak rekenen op aangepast vervoer.

Voor bruiloften hebben wij een Mercedes oldtimer tot onze beschikking. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van deze klassieke auto kunt u voor de tarieven contact met ons opnemen.

Contact met onze taxiservice

Voor meer informatie over de taxiservice van 0900 Taxiservice kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0900 – 829 47 37 (9 cent p/m) of maak gebruik van het contactformulier. Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze tarieven, service of een afspraak. U kunt dit nummer ook bellen wanneer u direct een taxi nodig heeft.